x

A$AP Mob-grundlægger er død

A$AP Mob-grundlægger er død

Hiphop-impressarioen Steven Rodriguez, bedre kendt som A$AP Yams, er død. Den kun 26-årige grundlægger af hiphop-gruppen A$AP Mob døde søndag morgen amerikansk tid.

Dødsårsagen er endnu ukendt, men kollegaen A$AP Ant afviser rygter om en overdosis. "Det var ikke en overdosis. Folk bliver ved med at sige, at han tog en overdosis Xanax og sådan noget. Det var ikke det, der skete," siger A$AP Ant i et interview med Vlad TV.

Steven Rodriguez har tidligere kæmpet med afhængighed af stoffer, især Xanax og kodein, og i juli 2014 var han på afvænning for at blive fri af sin afhængighed. A$AP Yams sidste tweet den 16. januar i år var dog ifølge magasinet Rolling Stones "Bodeine Brazy", som et alias for "codeine crazy" hvilket kan oversættes med "skør med kodein".

 

Sorg på de sociale medier

Steven Rodriguez startede i 2007 hiphop-kollektivet A$AP Mob, som blandt andre A$AP Ant og A$AP Rocky er medlemmer af.

Et andet medlem af gruppen, A$AP Ferg, har brugt Tumblr til at udtrykke sin sorg og skriver, at A$AP Yams vil blive savnet. A$AP Ferg skriver videre, at de to har gået meget igennem sammen, og at A$AP Yams altid vil være elsket, og at hans ånd vil leve videre. 

Andre venner, kolleger og store navne fra hiphop-verden som Drake, Lil B og Mac Miller har ligeledes kondoleret via Twitter og Instagram. "Hvil i fred, Yams," skriver Drake for eksempel på Twitter, "A$AP er familie".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA