x

Se Scarlet Pleasure-video med letpåklædte damer

Se Scarlet Pleasure-video med letpåklædte damer

Scarlet Pleasure-drengene, Emil, Joachim og Alexander, har for tiden rigelig medvind herhjemme. Og nu også helt bogstaveligt talt i den nye sort/hvid-video til singlen "Heat", hvor der er godt med vind i halvfemser-håret, gang i røgmaskinen, letpåklædte dansende damer og masser af boyband-koreografi.

"Heat", der er mixet af Michael Jacksons tidligere faste producer og mixer Jean-Marie Horvat, har masser af referencer til 90'erne og ikke mindst Michael Jackson, der sendes en kærlig tanke, når drengene efterligner det afdøde idols karakteristiske "skridt-move".

Kan du ikke lade være et tænke Nik & Jay i deres yngre dage, når du ser videoen, er der noget om snakken. "Heat" er nemlig instrueret af Christophe DolceRocca, der tidligere har instrueret musikvideoer for danske navne som Nik & Jay, Tim Christensen med flere.

De fremadstormende r'n'b-drenge har foreløbig kun udgivet debut-ep'en "Mirage" fra september 2014, der af GAFFAs Malena Salvado fik 4 stjerner med ordene: "Varme vibes og funky solstråler fra Venice til Valby og tilbage igen", men mon ikke der er mere i vente. For tiden er de rundt og skrue op for temperaturen på landets spillesteder, og GAFFA har dem med på listen over påskens 11 essentielle koncerter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA