x

Eksklusiv videopremiere: O/RIOH debuterer til anmelderros

Eksklusiv videopremiere: O/RIOH debuterer til anmelderros

En førstesingle forløber sædvanligvis lidt uden den store opmærksomhed fra omverdenen. Den ligesom sniger sig ind, før den gør opmærksom på sig selv. Sådan forholder det sig ikke med førstesinglen fra O/RIOH, hvis tilhørende video allerede nu bliver betegnet som en af årets bedste musikvideoer på CPH PIX. Der får den premiere på filmfestivalen i aften, men du kan se "I/ve Seen You Before" ekslusivt på GAFFA allerede nu her forneden.

Den stemningsfulde video skildrer udviklingen fra usikker til selvsikker gennem en piges færden i idrætstimen. Vi følger hende fra svømmehallen, hvor en opstigen og et snarligt (tvunget) spring fra den øverste vippe symbolsk former overgangen. Den nøje indøvede koregrafi i den senere dansesekvens vækker minder om Carpark Norths meget roste video til "Human". O/RIOHs elektroniske lydunivers er på en gang spartant og følsomt poppet, samtidig med, at det er meget stemningsmættet. 

Det er sammen med den gode legekammerat og video-instruktør, Katrine Brocks, at O/RIOH har fuldendt sit legende og kreative univers med den tilhørende anmelderroste video. Videoen får som sagt sin premiere til CPH PIX, hvor den er udvalgt som værende en af årets bedste musikvideoer.

Vi kan forvente en debut-ep i begyndelsen af juni, men indtil da kan du få den første smagsprøve med "I/ve Seen You Before" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA