x

Cisilia udgiver debutalbum

Cisilia udgiver debutalbum

Pop-dancehall-stjerneskuddet Cisilia udgiver sit debutalbum "Unge Øjne" mandag den 18. maj. Cisilia har forinden lanceringen af sin debut udgivet singlerne "Ring den Alarm", "Vi To Datid Nu" og den seneste "Luftballon", som er blevet streamet sammenlagt 7,5 milioner gange på Spotify.

Landets største medier som for eksempel TV2, DR1 og GAFFA har allerede været med til at sørge for, at danskerne er kommet på fornavn med sangerinden, og hun har også markedet sig med sin optræden til TV2 Zulu Awards med "Vi To Datid Nu". Cisilia har sammen med sangskriver Engelina Andrina og producerne Jules Wolfson og Thomas Stengaard (Busta Rhymes, Nik & Jay, Medina, Aura, Kylie Minogue, Joey Moe, Burhan G, Usher, Ne-Yo og Teddy Riley) færdiggjort debutalbummet "Unge Øjne". Albummet indeholder 11 sange og repræsenterer den måde, som sangerinden ser verden på igennem sine unge øjne. Temaerne på albummet er enkle og evigt gældende og omhandler blandt andet det at finde sin plads i verden og følge sine drømme.

Mere konkret berører albummet også tematikken om mobning på sangen "Det Du Siger", og på Cisilias aktuelle single "Luftballon" åbner hun op for, hvem hun er og hvad hun står for. Her kan lytterne møde den mere tilbagelænede udgave af sangerinden, hvor der bliver skruet op for kærligheden til livet og nuet. På "Luftballon" sender hun en reminder ud til os alle om, at det handler om at spare op på det gode humør og sætte et smil i den mentale bank, til når personlige nedgangstider rammer en som menneske.

Sangerinden har lavet et album med såvel uptemposange som "Skru op den bas" og "Rejs d'op og Dans" samt følsomme ballader, som man for eksempel møder på "Nordlys". Musikalsk er albummet en blanding af reggae/dancehall og elektroniske produktioner, men vigtigst af alt er hendes debut-album en popudgivelse.

Sangerinden spiller 40 koncerter henover sommeren, blandt andet gæster hun Lågsus på Grøn Koncert, og til efteråret arbejdes der på en indendørstour. 

Hvis du vil finde flere informationer om Cisilia, så kig på disse links:

www.facebook.com/cisiliamusic

www.instagram.com/cisiliamusic

Varm op med "Vi To Datid Nu": 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA