x

Hvornår holder du op med at lytte til ny musik?

Hvornår holder du op med at lytte til ny musik?

Vi er bedrøvede over at skulle meddele dette, men efter dit 33. år er livet desværre ikke længere værd at leve. 

Et nyt studie viser nemlig, at vi stopper med at opdage ny musik efter vores 33-årsdag. I hvert fald ifølge altpress.com.

Studiet, som er skabt på grundlag af de amerikanske Spotify-brugere, har kortlagt vores musikvaner og er nået frem til, at det er i den alder, at vores musiksmag er fuldmoden.

I teenage-årene er det ofte "det sidste nye" og hitlistesangene, som tæller, men når teenageren bliver 20, forandres smagen, og mainstream-musikken har ikke længere samme appel.

Den tendens øges, når vi bliver over 30. Forandringen begynder med, at vi opdager andre genrer og kunstnere end dem, vi tilfældigvis møder via radioen. Siden moonwalker vi ned ad nostalgiens vej og begynder at lytte til musik fra dengang, vi var yngre; musik som ikke længere er populært. Og der bliver vi.

Samme studie kan desuden fortælle noget andet interessant. I teenage-årene lytter piger og drenge til den samme slags musik, men drengene er senere hurtigere til at opdage ny musik uden for mainstream-segmentet.

Til sidst et godt råd: Vi du blive ved at opdage ny musik så længe som muligt, skal du absolut ikke få børn. Da fryser din musikinteresse endnu hurtigere til is.

Læs en længere artikel om undersøgelsen her

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA