x

Spotify udvider med videoer og løbe-app

Spotify udvider med videoer og løbe-app

Den populære musik-streamingtjeneste Spotify offentliggjorde i aftes, at de udvider med et helt nyt underholdningsunivers i form af en håndfuld nye funktioner:

"Now Startside" er en app, som automatisk udvælger musik fra dit eget katalog samt indeholder anbefalinger fra Spotifys eksperter. Formålet er at sammensætte den perfekte spilleliste til alle situationer, uanset hvor du befinder sig.

Med "Spotify Running" får du serveret dit helt eget personlige soundtrack til løbeturen. Ved at se på din lyttehistorik og spillelister vælger Spotify musik, som - hold fast - passer perfekt til det tempo, du løber i. Musikken består ikke kun af numre fra dine spillelister, men også af "unikke løbenumre af verdens førende dj's".

Videoklip og lydprogrammer bliver nu også en del af Spotify. Med "More Than Music" får du nu via Spotify direkte adgang til podcasts, nyheder og videoklip, der passer til dine interesser.

Spotifys mission er at skabe et "soundtrack til dit liv". Musikken skal være tilgængelig og skræddersyet til en hver situation:

"Vores mål er, at Spotify bliver soundtracket til vores allesammens liv ved at tilbyde en verden af underholdning, der kombinerer det bedste udvalg af musik, podcasts og videoer til brugere. Og vi er først lige begyndt", udtaler grundlægger af streamintjenesten Daniel Ek.

"Now Startside" er i første omgang kun tilgængelig for brugere med iOS-smartphone i USA, England, Tyskland og Sverige, mens "Spotify Running" fra i dag er tilgængelig i Danmark, i første omgang kun for brugere med iOS-smartphone, men snart følger flere platformversioner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA