x

Guide: Her er ugens bedste fester

Guide: Her er ugens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!


Så kickstartes Strøm

Den ugelange Strøm Festival med fokus på elektronisk musik udfoldet alle mulige og umulige steder rundt omkring i København kickstartes denne lørdag med en bådfest, der lægger ud fra Nyhavn og sejler i fire timer med Kenton Slash Demon, Kasper Marrott (live) og Kristian Kjôller på dækket.

Hvis man ikke har fået billet til den (eller kan skaffe afbudsbilletter via hjemmesiden) er der et åbent Strømarrangement om søndagen, hvor de vilde berlinere fra Wax Treatment indtager området omkring Månefiskeren med et gratis arrangement og et virkelig vildt anlæg: Det legendariske soundsystem Killasan, der også vil kunne opleves i andre sammenhænge senere i løbet af festivalen. Dj Pete aka Substance og Fiedel spiller op (eller rettere dub) sammen med vores egen Thomas Knak. Og det er ganske gratis.

Mandag er der for tredje år i træk koncert i Cisternerne under Søndermarken i Strøm-regi. En af de vildeste og mærkeligste locations i byen, overhovedet. Robin the Fog spiller kl. 20, Logos kl. 22.

Og tirsdag er der for syvende år i træk fire danske elektroniske acts præsenteret i et proppet metrotog med musik komponeret specifikt til strækningerne mellem Vestamager&Vanløse, Vanløse&Lufthavnen, Lufthavnen&Vanløse og Vanløse&Vestamager – af System, Sofus Forsberg, Erosion Flow og Peckerhead. Prisen er en metrobillet til det antal zoner, du vil køre med. Afgang og afslutning på Vestamager st.

Hvad: Bådfest på M/S Bjørnsholm
Hvor: M/S Bjørnsholm, stævner ud fra Nyhavn 69-71
Hvornår: Lørdag 8. august fra 18 til 22
Hvordan: https://www.facebook.com/events/630976990379744/

Hvad: Wax Treatment på Månefiskeren
Hvor: Månefiskeren, Christiania
Hvornår: Søndag 9. august kl. 12-18.
Hvordan: https://www.facebook.com/events/830169530423634/

Hvad: Strøm i Cisternerne
Hvor: Cisternerne, Søndermarken, Roskildevej 25A
Hvornår: Mandag 10. august klokken 20 og 22
Hvordan: https://www.facebook.com/events/838220422881253/

Hvad: Strøm i Metroen: Trans Metro Express
Hvor: Metroen. Afgang og afslutning på Vestamager st.
Hvornår: 11. august om aftenen
Hvordan: https://www.facebook.com/events/1644058385826065/Footwork giver sommeren en chance mere
De glade folk fra Footwork, som kun holder fest hver tredje måned men så til gengæld giver den fuld gas med både benarbejdet og smilebåndene, holder sommerfest med tidlig start fra kl.18 og livekoncert (Footworks første) med Sekuoia. Derudover er der dj-sæts fra Dee Brown, Kasper Marott, Sousa/Schmidt og RUNE2RUNE. Det særlige denne gang, udover livekoncerten, er en premiereåbning af baggården med gratis øl til de første, foodtrucks og "hæng-ud-område på urbant græs". Alle må være med, lyder det som vanligt fra arrangørerne. Ingen er for grimme, for høje, eller for rødhårede. Kun ét krav: Man skal danse. 50 i forsalg, 70 i døren.

Hvad: Footwork #4 – Summer Edition
Hvor: Sigurdsgade 39A, Kbh. N.
Hvornår: 8. august fra 18 til 04
Hvordan: https://www.facebook.com/events/395960037272842/


Elektronisk musik fra båden
ENDELIG sommer – igen. Det kan nydes torsdag på Islands Brygge, hvor radiostationen Heartbeats holder eftermiddags-solhygge med Ben&Jerry's-is og Tuborg plus gratis musik fra en båd i vandet. I denne omgang er det T.O.M og hans computer, der spiller et livesæt fra dækket. Der er gratis øl til de første og øl fra popup-baren til de næste.

Hvad: Heartbeats Boat Session
Hvor: Islands Brygge
Hvornår: Torsdag 15.30 til 17.30
Hvordan: https://www.facebook.com/events/886866371359037/


Kan du komme med til Smukfest?
Skanderborg Festivalen starter onsdag og kører til søndag, og har man ikke billet endnu, er der i skriende stund stadig billetter til både start- og slutdagen, dvs. onsdag og søndag. Så kan du for eksempel opleve det københavnske kunstnerkollektiv Illutrons spektakulære og brandvarme flammeinstallation ved indgangspartiet til Sherwood  og ipodbattle med udklædning. Mere om endagsarmbåndene her.

Hvad: Smukfest
Hvor: Bøgeskoven, Birkevej 20, Skanderborg
Hvornår: 5. til 9. august
Hvordan: www.smukfest.dk


Uventede loops på Boxen
Lørdag spiller duoen Skudge et live-sæt på Boxen, suppleret af Mr. Statik og islandske Bjarki på mainfloor. Sexy Lazer og Eliott Litrowski tager sig af festen på Red Box, og Saboye spiller White Box.

Hvad: Skudge live
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K.
Hvornår: Lørdag 8. august fra kl. 23
Hvordan: https://www.facebook.com/events/367092920153111/


Info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA