x

Iron Maiden-forsanger: Oralsex gav mig tungekræft

Iron Maiden-forsanger: Oralsex gav mig tungekræft

Bruce Dickinson, forsangeren i Iron Maiden, udtaler, at hans kræftsygdom måske skyldes den seksuelt overførte HPV-virus. I maj måned blev han erklæret kræftfri efter at have haft kræftsvulster i tungen og som følge deraf gennemgået et syv ugers kemoterapiforløb.

Han udtaler til radiostationen Sirius-XM, citeret af NME, om fundet af de to tumorer: "Jeg havde én på størrelse med en golfbold i min tunge, og en anden på størrelsen med et stort jordbær eller en lille valnød i lymfeknuden i højre side af nakken, og det er den, der føltes lidt underlig".

Han fortsætter:" Alle laver sjov med Michael Douglas (som hævdede det samme), fordi han havde oralsex og det er bare sådan, okay, vi bliver nødt til at komme over det, fordi det er ret alvorligt. Der er hundrede af tusinder af mennesker, der er i fare for at få det – mænd skal vide, at hvis du får en knude i munden og du er over 40, så lad være med at antage, at antibiotika kan få det til at gå væk. Gå til lægen og få det undersøgt ordentligt. Det er vigtigt".

Iron Maiden er pladeaktuelle med deres 16. album "The Book of Souls", som GAFFA har givet fem stjerner. Albummet udkommer i morgen.

Hør singlen"Speed of Light" fra det kommende album her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA