Nyhed

BAGKATALOG: Nu kan du læse højdepunkter fra de gamle GAFFA-blade online

Vi lukker op for det analoge arkiv med GAFFA-blade fra fire årtier

Har du egentlig læst GAFFAs interview med Eric Clapton fra 1987, hørt om vores cafétur med en 21-årig Thomas Helmig i '86 eller dengang vi mødte The Prodigy på et aarhusiansk hotel i sommeren '97? Nej, vel? Men det er der mulighed for at råde bod på nu.

I 2023 er det 40 år siden, det allerførste, fysiske GAFFA-blad kom på gaden. Graver man dybt her på gaffa.dk, vil man imidlertid opdage, at de ældste artikler online "kun" er godt tyve år gamle - ligesom det kun er en del af indholdet i det fysiske blad, der kommer online.

Det betyder i praksis, at der ligger flere årtiers gamle GAFFA-blade i arkivet, som hver især udgør et lille tidsbillede fra en given måned, way back when. Og som er fyldt med sjove og interessante interviews, anmeldelser og andet godt fra de sidste fire årtier.


Derfor har GAFFA i denne måned lanceret formatet BAGKATALOG, og under den overskrift vil man fremover kunne finde udvalgte artikler fra det store, analoge arkiv - inklusive billeder fra dengang, og forsiden fra det specifikke blad, som artiklen hentet fra.

De første 20 artikler er allerede online, så det er bare at gå igang - læs for eksempel om dengang, vi fangede Alanis Morrisette backstage i Birmingham midt under hendes vilde 1996-turné.

Eller da vi var hjemme hos Jascha Richter i Aarhus, da Michael Learns to Rock udgav deres debutalbum. Eller hvad med dengang, en 18-årig Natasja og veninden Karen Mukupa fortalte os om deres nye projekt No Name Requested?


Fra alle os, til alle jer - god fornøjelse! 

ANNONCE