Nyhed

EFTER STÆRK DOKUMENTAR: Selena Gomez arbejder på ny musik

Efter ærlige udmeldinger om psykiske problemer er stjernen på vej med nyt

Selena Gomez har i en tidlig alder opnået stjernestatus og er med sin karriere en travl kvinde. Foruden at være musiker medvirker hun i serien Only Murders in the Building og i sit eget madlavningsprogram Selena + Chef.

Senest har hun medvirket i den ærlige dokumentar My Mind & Me, der fokuserer på hendes personlige udfordringer i forhold til mental sundhed. Dokumentaren har været undervejs i syv år, og man får derfor et helt særligt indblik i Gomez' liv.

Siden 2020 har der været stille på musikfronten hos stjernen, med undtagelse af nummeret ”My Mind & Me”, der blev udgivet i forbindelse med dokumentaren af samme navn.


Nu har Gomez dog udtalt, at der er nyt musik på vej, skriver Billboard. Hun er nemlig i gang med at indspille nyt materiale i New York City. Og denne gang går hun en anden vej – hun vil gerne have det sjovt.

”Jeg er vant til at skrive triste sange. Men jeg er klar til at have det sjovt, og jeg tror, at folk vil kunne lide det”, fortalte Gomez (her citeret fra Billboard), da hun medvirkede i The Tonight Show med Jimmy Fallon den 5. december.


Dokumentaren My Mind & Me kan ses på Apple TV+ og zoomer ind på Gomez’ liv og karriere, der startede, da hun var blot ti år gammel, og som siden har taget fart i højt tempo. I filmen åbner hun op om sit mentale helbred, der er præget af depression og angst samt de mentale udfordringer, der følger med sygdommen Lupus.

I The Tonight Show fortalte Selena Gomez også om sit velgørenhedsarbejde med fokus på mental sundhed, som hun understreger vigtigheden af.

LÆS OGSÅ: TRAILER: Hudløst ærlig Gomez i rå dokumentar


ANNONCE