Nyhed

LYT: Fraads synger om at have mistet sit livs kærlighed på ny single

Efter 1,5 år er Fraads tilbage med forsmag på både ny lyd og kommende album

Forrige weekend spillede Fraads to intimkoncerter i henholdsvis Århus og København. Her blev publikum præsenteret for helt nye sange, som duoen har arbejdet på i lang tid med fokus på en ny lyd og udgivelsen af deres kommende album.

Endnu engang er duoen klar med en forsmag til det kommende album, der står til at blive udgivet i 2023. En pressemeddelelse har annonceret, at duoen netop har udgivet singlen ”Forsigtig”, der handler om, når ens krop bliver overtaget af følelsen af at være forladt, at man ikke har mere tilbage af sig selv og udvikler berøringsangst for både sig selv og andre - hvor man står og ”spooker inde på klubben”, som det forlyder i andet vers.

”Forsigtig” er både en sang om at kræve sin egen tid og plads på dancefloor, hvor ingen skal røre ved en. Men også en sang om aldrig at kunne blive rørt igen, fordi man har mistet sit livs kærlighed”, fortæller forsanger Papa Erotic, her citeret fra en pressemeddelelse.

Om det kommende album fortæller duoens David Engelbrecht:

”Forsigtig” åbner døren op til en ny sound, som vi udforsker i dybden på den kommende plade! Man kan måske sige, at lyden er blevet mere digital, bright og in your face”, fortæller produceren og fortsætter:

”Det smager også af nostalgi og barndom, og mange af vores nye lyde er hentet fra naturlyde, tegnefilm og videospil. Den opmærksomme lytter kan måske f.eks. genkende Tintins hund Terry på dette track”.

LÆS OGSÅ: Fraads skabte en hektisk og smuk dommedagsaften inden vinterens restriktioner
ANNONCE