Nyhed

Mange mindes Hugo Helmig: ”Jeg vil for evigt fortælle min datter om hendes onkel”

Rørende reaktioner efter fredagens tragiske nyhed om Hugo Helmigs død

Fredag lavede Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen et Instagram-opslag, hvor de skrev, at deres søn, Hugo Helmig, er gået bort i en alder af 24 år. Siden da er det strømmet ind med reaktioner, blandt andet fra kusinen Clara Toft Simonsen, der selv er sanger under navnet Clara.

”Hugo, i går begravede vi dit fysiske legeme, men minderne med dig lever videre i os for altid. Hvert år d. 1 december vil vi tænde lys for dig og mindes alle de gode og sjove stunder, vi har haft sammen.. Du er elsket, og du er savnet,” skriver hun i et Instagram-opslag, hvor man ser et billede af dem begge som børn.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af @saint_clara


Der er ingen tvivl om den betydning, Hugo Helmig har haft for mange. Både musikalsk og menneskeligt.

LÆS OGSÅ: NÅR ET IDOL DØR: Hvordan skal vi håndtere sorgen?


”Jeg vil for evigt fortælle min datter om hendes onkel og spille dine smukke sange for hende, og dit minde lever videre i os. Jeg elsker dig Hugo,” skriver Brian Sivabalan, der er mest kendt under kunstnernavnet Lord Siva. Han er kærester med Ulrikke Toft Simonsen og har delt mange øjeblikke med hendes lillebror, Hugo Helmig.

”Og jeg elskede at lave mad til dig og se fodbold med dig, og jeg har altid ønsket mig en lillebror, og det blev du for mig, og du vil altid være i mit hjerte.”

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af @lordsiva


I kommentarsporet til Thomas Helmigs opslag strømmer reaktionerne også ind. Både fra kollegaen Christopher, der har lavet sit eget Instagram-opslag dedikeret til Hugo Helmig, men også fra Rasmus Seebach, Helle Thorning-Schmidt og Sofie Linde.

”Tak for venskab, sangene og din ærlighed. Du gjorde et stort indtryk på mig og verden omkring dig. Hvil i fred,” skriver Malte Ebert til opslaget på Hugo Helmigs egen profil.


MINDEORD: Med Hugo Helmigs død har en sårbar generation mistet en stemme

ANNONCE