Nyhed

Rock Nalle er død

Musikeren fra Odense er død i en alder af 79 år

Roland Lyhr Sørensen, bedre kendt som Rock Nalle, sov onsdag stille ind i sit hjem i Odense. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Rock Nalles management. Sangeren blev 79 år.

Karrieren startede i 1960’erne med bandet The Teddy Bears, og det første hit kom med den danske version af Wilson Picketts "In The Midnight Hour."

Siden har han arbejdet med flere kolleger, blandt andre Gustav og Michael Winckler, Omar Dykes, Magic Slim og Johnny Reimar. Han var også en del af en trio med guitaristerne Hans Theessink og Knud Møller, der vandt flere Danish Music Awards.


LÆS OGSÅ: D-A-D 30 år: I USA med Johnny Reimar

Rock Nalle står bag flere hits, herunder ”Go’e gamle fru Olsen” og ”Min fars roemark i Skjern” og har siden sit comeback i 1996 spillet over 1000 koncerter. Tilbage i juli måned indstillede han dog sin over 60-årige karriere på grund af sygdom.

”Grundet sygdom har Rock Nalle alias Roland Lyhr Sørensen i samråd med familie, venner og management besluttet at indstille karrieren,” skrev hans management dengang.   


”Nalle har igennem flere år kæmpet med KOL og Parkinson, som forværres med tiden. For nylig har en lungebetændelse ydermere gjort den generelle sundhedstilstand dårligere.”

Roland Lyhr Sørensen efterlader sig to børn.

The Raveonettes – Lennon & Rock Nalle


ANNONCE