Nyhed

TRAGEDIE: Kvinde død og flere sårede efter koncert-tumult i London

Koncert med afrobeat-fænomenet Asake fik tragisk udgang torsdag aften

Med en lang historie og plads til knap 5000 mennesker er O2 Academy Brixton i det sydlige London - som tidligere bare hed Brixton Academy - et af den britiske hovedstads markante spillesteder.  

De kommende måneders program byder således på koncerter med navne som Caroline Polachek, Father John Misty, Viagra Boys og Keshi. I aften (mandag den 19/12) skulle Pusha T have givet koncert.

Sidstnævnte er dog udskudt - for i torsdags endte en koncert med Asake på 02 Academy Brixton i tragedie.


Koncerten - som var den nigerianske musikers tredje, udsolgte koncert i træk på stedet - blev stoppet omtrent midtvejs, da det stod klart, at medlemmer af publikum var ved at blive mast. Det rapporterer Sky News.

Lørdag stod det så klart, at en 33-årig kvinde var afgået ved døden af sine kvæstelser, mens to kvinder i starten af tyverne stadig var indlagt og i kritisk tilstand efter hændelsen. 

Asake - som bærer det borgerlige navn Ahmed Ololade - delte en opdatering på Instagram søndag, hvor han udtrykte chok og medfølelse, samtidig med at han opfordrede folk til at henvende sig til politiet, hvis man skulle ligge inde med relevant information omkring tragedien, som stadig efterforskes.


LÆS OGSÅ: 22-årig bliver det niende dødsoffer efter Travis Scott-koncert 


 

ANNONCE