Nyhed

Aaron Carter er død

Den tidligere barnestjerne blev kun 34 år

Den amerikanske popsanger, skuespiller og tidligere barnestjerne Aaron Carter er død, 34 år gammel, skriver Pitchfork og TMZ. Ifølge sidstnævnte blev Carter fundet død i sit badekar i hjemmet i Lancaster, Californien.

Carter er især kendt for hittene ”I Want Candy”, ”Bounce” og ”That’s How I Beat Shaq”, der alle stammer fra hans andet album, Aaron’s Party (Come and Get It) fra 2000. På dette tidspunkt var Carter kun 12 år. Han udgav siden yderligere tre album, senest Løvë fra 2018.

Sangeren brød igennem som barnestjerne, begyndte at optræde som syvårig og udgav sit selvbetitlede debutalbum ni år gammel i 1997. Han var lillebror til Nick Carter fra boybandet Backstreet Boys og varmede tidligt i sin karriere op for gruppen. Han optrådte også på børne-tv-kanalen Nickelodeon. Som voksen medvirkede han i tv-programmet Dancing With the Stars, det amerikanske svar på Vild Med Dans og i Brodway-musicalen Seussical.

Aaron Carter var åben om sine problemer med stofmisbrug og med mental sygdom. Han var flere gange indlagt til afvænning og udtalte i 2019 i tv-showet The Doctors, at han var diagnosticeret med både skizofreni, dissociativ identitetsforstyrrelse, angst og bipolar lidelse.

Sangeren efterlader sig sin forlovede Melanie Martin og sin etårige søn Prince.

LÆS OGSÅ: Brødrefejde i Backstreet-land: Nick Carter får politi-tilhold mod Aaron

Se videoen til hittet "I Want Candy":

 

 

ANNONCE