Nyhed

Alex Vargas løfter sløret for nyt album

Kunsteren har allerede udgivet tre singler fra det nye udspil

Siden Alex Vargas for alvor brød igennem på den danske musikscene med nummeret ”Shackled Up” tilbage i 2016, har hans karriere kun vokset i stjernefart. Han har blandt andet deltaget i det populære TV2-program ”Toppen af Poppen”, modtaget fornemme musikpriser og så har bagkataloget kun vokset sig større.

Vargas har i løbet af det seneste år haft travlt med blandt andet at spille det ene udsolgte spillested efter det andet på sin omfattende forårsturné, og inden årets udløb optræder han sågar også i to udsolgte arenaer i København og Aarhus.

Travlheden har imidlertid ikke stået helt i vejen for den danske sanger, for Alex Vargas har netop annonceret udgivelsen af sit tredje studiealbum. Big Big Machine udkommer den 3. marts 2023, og ifølge en pressemeddelelse er det et udspil, som vidner om et mere udadvendt musikalsk udtryk, end hvad man før har hørt fra kunstneren.

LÆS OGSÅ: Koncertaktuelle Alex Vargas: "Det var ikke et valg at skrive om sorg"


 

Alex Vargas har i år allerede udgivet tre numre, som giver en forsmag på, hvad man har i vente. Blandt andet viser netop udsendte ”Pages” på en og samme tid sangerens imponerende vokal, men også en mere opløftende og upbeat lydside.

Big Big Machine er skrevet og indspillet med inspiration fra 60’erne og 70’ernes sangskrivning, hvilket ifølge Vargas også har sat sit præg på indspilningsprocessen:

”Jeg tillader mig selv at bringe lidt mere farve og kulør ind i musikken. Det har givet mig en mere legesyg tilgang til at lave dette album end tidligere. Et forløb, hvor jeg har sat mig selv fri og ikke forsøgt at lade mig selv begrænse.” Sådan står det i en pressemeddelelse.

Vargas’ sidste udgivelse modtog fire, flotte stjerner af GAFFAs anmelder, som blandt andet var imponeret over kunstnerens veloplagte vokalpræstation:

”På sidste fire sange har han barberet lyden helt ned og lader sin stærke vokal slå takten og sætte en meget personlig stemning.”

LÆS OGSÅ: EGO-trilogi afrundes følsomt i sorgens tegn


ANNONCE