Nyhed

Dream Theater kommer til Danmark

Man kan opleve det progressive metalband i Horsens næste vinter

Horsens kan den 9. februar opleve det fire årtier gamle Dream Theater, som i løbet af karrieren har fået flere Grammy-nomineringer og har solgt millioner af plader.

De kommer til Forum Horsens i forbindelse med det 15. studiealbum, A View From The Top Of The World, der opstod efter pandemien. For da de stod midt i en udsolgt verdensturné, blev alt aflyst, og ud af det opstod en mulighed for igen at lave musik.

”Vi går til alle vores album, som var det vores første. Det har været sådan en fantastisk tur, men vi stopper ikke her. Fyrene er mine brødre. Vi har været gennem op- og nedture og alt midt imellem. At være i stand til at opleve det her sammen kan man ikke beskrive i ord,” fortæller bandmedlem James LaBrie i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: DREAM THEATER-INTERVIEW: "Det vi gør, er unikt"

Koncerten er en del af samme turné, som bragte dem forbi K.B. Hallen i København, hvor de fik fire ud af seks stjerner af GAFFA.

”Musikerne osede af en spilleglæde, der fik dem til at virke kåde som køer den første forårsdag, hvor de kommer ud af stalden på græs. Der var langt mere publikums inddragelse og venlig snik-snak mellem nogle af numrene, end i hvert fald jeg har set tidligere,” skrev Keld Broksø.

Billetsalget går i luften i aften klokken 20.00 via Horsens & Friends.

Dream Theater før koncerten: – Det eneste, vi ikke eksperimenterer med, er country


 

ANNONCE