Nyhed

GENFORENING: Blur annoncerer første koncert i otte år

Bandet vælter Wembley Stadium i London til sommer

Det britiske rockband Blur har netop annonceret, at de vil afholde et genforeningsshow på Wembley Stadium i London til sommer næste år. Det skriver NME.

Den kommende koncert vil finde sted den 8. juli og vil være den første fra bandet siden 2015, hvor de udgav deres comebackalbum The Magic Whip. Koncerten på Wembley Stadium vil være den eneste gang, bandet vil optræde i England næste år.

”Vi elsker virkelig at spille de her sange, og vi tænkte, at det var på tide at gøre det igen," fortæller frontfigur Damon Albarn om begejstringen for at skulle spille bandets store hits igen - her citeret fra NME.


De resterende medlemmer fra Blur har også udtalt, at de glæder sig til at samles og spille deres sange igen.

Til koncerten på Wembley Stadium vil Slowthai, Self Esteem og Jockstrap være opvarmning, mens der endnu ikke er forlydender om flere koncerter.  

I 90’erne var britpop populært, og her delte de tre bands Blur, Oasis og Pulp ofte vandene. Tilbage i sommer annoncerede sidstnævnte også, at de vil genforenes i en række genforeningskoncerter i 2023.  


Blurs frontfigur Damon Albarn er også stifter og medlem af bandet Gorillaz, der udgiver et nyt album den 24. februar 2023. Billetter til Blur-koncerten på Wembley Stadium bliver sat til salg fredag den 18. november og kan købes HER.

LÆS OGSÅ: DAMON ALBARN-INTERVIEW: En trøst i mørke tider
ANNONCE