Nyhed

Kasper Winding vender tilbage på forårsturné

Kunstneren gæster seks danske spillesteder

Kasper Winding er uden tvivl en mand med mange talenter - han kan nemlig blandt andet skrive sangskriver, sanger, komponist og producer på sit flotte CV.

Kunstneren har et hav af plader på bagen, senest udspillet The Test of Time part 1 som udkom tilbage i februar – en plade, der er stærkt inspireret af coronapandemien, sådan som den blev oplevet i Paris, hvor Winding til dagligt har sin base.

I skrivende stund er Kasper Winding i gang med at færdiggøre anden del af albummet – The Test of Time part 2 – og i den anledning drager han på en Danmarksturné til april næste år, hvor han med et band gæster seks spillesteder.

LÆS OGSÅ: Kasper Winding annoncerer første album i seks år – med markante gæster


Da Winding sidst spillede live, var det med nerverne uden på tøjet. Det var nemlig for første gang i næsten 10 år, han havde turneret:

”Meget af tiden sad nerverne i halsen på mig med alt det, jeg skulle spille og huske - uden sikkerhedsnet og uden hjælp fra andre end min lydmand. Men som turen skred frem, faldt mine nerver lidt til ro, og jeg endte med at nyde hvert et minut på scenen,” skriver kunstneren i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Nu er jeg ved at færdiggøre The Test of Time part 2, og i den anledning tager på en lille turne i Danmark til april 2023. Jeg glæder mig og kan mærke nerverne melde sig igen, men denne gang har jeg et mindre band at lege med. Jeg håber at se jer ude til koncerterne.”

Det er godt nok ved at være nogle år siden sidst, at en af GAFFAs anmeldere var blandt publikum til én af Windings koncerter. Det var nemlig tilbage i 2011, hvor kunstneren til gengæld leverede en optræden, som var fire stjerner værd:

”Publikum bliver stående, og stemningen stiger. Nok er nummeret en gentagelse, men det er nok i virkeligheden ikke af vejen, når den så klart destillerer Kasper Windings allerfineste kvaliteter: drivende puls, pompøse harmoniseringer og luksuriøs pop ... Voilà!”


Du kan købe billetter til koncerterne lige her. 

Turnéplan:

04.04 Hotel Cecil. København K
07.04 Musikkens Hus - Intimsalen. Aalborg
12.04 Musikhuset Aarhus. Aarhus
13.04 Skanderborg Kulturhus. Skanderborg
14.04 Stars. Vordingborg
15.04 Richter. Søborg


LÆS OGSÅ: Kasper Winding: Glassalen, Tivoli

 

ANNONCE