Nyhed

OneRepublic er hovednavn på dansk festival

Det er bandets eneste koncert i Danmark over sommeren

Der er godt nyt til fans af Nibe Festival og OneRepublic. De to bliver nemlig forenet den 30. juni 2023, når det storhittende band spiller deres eneste koncert i Danmark.

”Vi er meget tilfredse med, at OneRepublic rammer vores festival i 2023. Det er jo den eneste koncert i Danmark, og de kommer med et kæmpe katalog af hits,” udtaler festivaltalsmand Peter Møller Madsen.

Bandet har den højt profilerede sangskriver Ryan Tedder som forsanger. Han har skrevet hits som ”Apologize,” ”Counting Stars” og den nyeste ”I Ain’t Worried,” hvis fløjt lyder i baggrunden af en amerikansk fodboldkamp mellem Tom Cruise og Miles Teller i Top Gun: Maverick.


LÆS OGSÅ: Hør OneRepublics cover af "Champagne Supernova"

Sidste vinter udgav de livealbummet One Night in Malibu, hvor mange af deres sange er samlet i et billedskønt format; Californiens solnedgang med nuancer af lilla og orange ved stranden.


Vi skal tilbage til 2014 for at finde OneRepublics seneste danske optræden, der fandt sted i Falconer Salen, efter at de blev opgraderet fra Store Vega.

”Jeg kunne ikke lade være med at tænke på, hvad der ville ske, hvis bandet brugte alt deres tekniske overskud til at skabe et endnu mere dynamisk lydtapet med kontraster og tungere vægt på rytmen end det gennemgående lige-ud-ad-landevejen trommespil, som fik mange numre til at flyde ud i et,” står der i den firestjernede anmeldelse.

På Nibe Festival er The Minds of 99 skemalagt til at optræde den 29. juni, mens vi venter på at få de andre navne offentliggjort. Festivalen finder sted fra den 28. juni til den 1. juli 2023, og man kan købe billetter her.


LÆS OGSÅ: ROSKILDE FESTIVAL 2023: Nu er de første navne klar

ANNONCE