Nyhed

SE: Eminem indtog rockens hellige haller med stjernespækket medley

Rapperen er blandt de nyoptagne medlemmer af den prestigiøse institution Rock & Roll Hall of Fame

Siden 1986 har institutionen Rock & Roll Hall of Fame optaget nye medlemmer i en eksklusiv klub for populærmusikkens allervigtigste kunstnere – og blandt de allerede optagne medlemmer finder man legender som The Beatles, David Bowie og Whitney Houston.

I år klarede Eminem, Duran Duran, Dolly Parton, Lionel Richie, Eurythmics, Carly Simon, Judas Priest og Pat Benatar sig gennem det endelige nåleøje med den forklaring, at de alle har haft "en dyb indflydelse på lyden af ungdomskulturen og hjulpet med at ændre kursen for rock and roll," som formand for Rock & Roll Hall of Fame, John Sykes, siger i en pressemeddelelse, citeret af NME.

I lørdags fandt den årlige optagelsesceremoni sted i Los Angeles, og vanen tro optrådte en lang række af de optagede medlemmer med deres velkendte numre.


I år stod den garvede rapper Eminem blandt andre for musikalsk underholdning, da han leverede en nævneværdig optræden i form af et medley - med en mildest talt stjernespækket gæsteliste.

LÆS OGSÅ: Her er årets optagne i Rock and Roll Hall of Fame


Eminem satte gang i festen med klassikeren ”My Name Is” efterfulgt af ”Rap God”, som tydeligt viser, hvor hurtigt rapperen kan spytte rim ud.

Herefter fik Eminem besøg på scenen – først af Steve Tyler på nummeret ”Sing for the Moment”, der sampler Aerosmiths ”Dream On”. Også den britiske sanger Ed Sheeran assisterede rapperen på nummeret "Stan", hvor Sheeran både bidrog med guitarspil og tog sig af omkvædet, som oprindelig blev sunget af Dido.

Som en afrunding på det hele sluttede Eminem af med ”Forever” og ”Not Afraid”. Aftenen bød også på optrædener af blandt andet Lionel Richie i selskab med Foo Fighters’ Dave Grohl, Dolly Parton, Duran Duran og Eurythmics.

 


LÆS OGSÅ: Rock and Roll Hall of Fame åbner skatkammeret: Se blandt andet St. Vincent med Nirvana-medlemmer


ANNONCE