Nyhed

The Weeknd kommer til Danmark

Verdensstjernen lægger vejen forbi Jylland til sommer

2022 var kun lige gået i gang, da Abel Tesfaye - alias The Weeknd - med kort varsel smed sit seneste album, Dawn FM. Og denne grå novembereftermiddag har Tesfaye så netop annonceret, at han kommer forbi Danmark i det ny år.

Det er den østjyske provinsby Horsens, som kommer til at danne ramme om stjernens danmarksbesøg. Det finder sted den 14. juni, hvor The Weeknd indtager Nordstern Arena - tidligere kendt som CASA Arena - i Horsens. 

Billetter kommer til at koste 855-1110 kroner, og sættes i salg på fredag den 2. december klokken 10.00. Der er presale allerede dagen før, hvis man er oprettet som bruger på Livenation.dk. 


Den danske koncert annonceres som led i en lang række nye koncerter på Tesfayes After Hours Til Dawn Tour, som har slået publikumsrekorder og indtjent over 130 millioner dollars hjemme i USA.

Næste etape af touren starter lørdag den 10. juni i Manchester, Storbritannien på
Etihad Stadium, med stop over hele Europa og Latinamerika i Stockholm, Amsterdam, Mexico City, Rio de Janeiro med flere, før den afsluttes i Santiago, Chile søndag den 15. oktober 2023 på Estadio Bicentenario de La Florida. Yderligere 2023-datoer vil snart blive annonceret.

ANNONCE