Nyhed

Anastacia aflyser udsolgt dansk koncert med kort varsel

Sangeren er blevet syg og aflyser derfor onsdagens koncert i Hillerød

Anastacia, der står bag hits som ”Left Outside Alone” og ”I’m Outta Love,” aflyser sin optræden onsdag i Royal Stage, Hillerød.

”Vi er meget kede af at annoncere, at Anastacia ikke er rask nok til at optræde, så selvom hun får det bedre, har vi efter lægernes ordrer taget beslutningen om at udskyde hendes show i Hillerød, Danmark den 19. oktober,” står der via sangerens Instagram-story.

Der vil snart blive meldt en ny dato ud for koncerten, og man kan fortsat bruge sin billet, skriver Carsten Larsen, direktør for Royal Stage, i en pressemeddelelse.

I’m outta lockdown-turnéen kommer efter det syvende album Evolution fra 2017, der var det sjette til at komme i Storbritanniens top10 hitliste.


Resurrection fra 2014 var det seneste album, som GAFFA anmeldte, og det fik fire ud af seks stjerner, da Anastacia blev beskrevet som ”genfødt med hjælp fra gamle producere.”


”Ud over disse numre er de øvrige rene ballader, og det bliver noget krævende at lægge øre til Anastacias om end dybtfølte råben om tro, håb og styrke. Hendes fremførelse og sangevner indgyder dog stadig respekt, og et evt. comeback på hitlisterne vil være velfortjent,” skrev Sohail Hassan.

LÆS OGSÅ: PLAYLISTE: 10 sange til Valentinsdag i godt (selv)skab

ANNONCE