Nyhed

COPENHELL 2023: Smider om sig med overraskelser - endnu 13 navne offentliggjort

Yderligere 13 navne til festivalens lineup er netop blevet offentliggjort

Man har skullet holde tungen lige i munden i denne uge, for Copenhell-festivalen har hen over de seneste tre dage offentliggjort en perlerække af navne, som indgår i lineuppet til den kommende festival.

Først blev der løftet sløret for 10 navne i forgårs, i går blev hovednavnene Mötley Crüe og Def Leppard afsløret, og i dag er der såmænd mere godt nyt på tapetet. I dag lander det samlede antal offentliggjorte navne nemlig på 25, fordi Copenhell i dag smider 13 hårde og heavy bands på bordet.

Navnene strækker sig over alt fra lokale Aarhus-bands til britisk, okkult psych-rock. Nærmere betegnet er der tale om Sick Of It All, Cabal, Napalm Death, Harm’s Way, Møl, Employed To Serve, Green Lung, Undergang, Heriot, Defacing God, Angelus Apatrida, Speed og Haliphron.


GAFFA har blandt andet erklæret Møl som ”et af Danmarks stærkeste livebands”, da de tilbage i maj optrådte til A Colossal Weekend i Store Vega. Her kvitterede GAFFAs anmelder med fem stjerner og en masse rosende ord.

”Det er en demonstration fra et af Danmarks stærkeste livebands. Vi ser, hvordan Møl har bevæget sig ud af puppestadiet og foldet sine kulsorte vinger ud. Intet under, at udlandet bed på for længe siden.”


Billetsalget til Copenhell 2023 starter meget snart - nemlig tirsdag den 25. oktober klokken 10.00 via Ticketmaster. For alle abonnenter af Copenhells officielle nyhedsbrev er det dog muligt at købe billetter gennem et forsalg, der starter allerede mandag den 24. oktober klokken 10.00.

Copenhell 2023 finder sted i dagene 14.-17. juni 2023.

LÆS OGSÅ: Metal i øjenhøjde


ANNONCE