Nyhed

COPENHELL 2023: To kæmpe navne gæster metalfestivalen

De to hovednavne har til sammen solgt over 200 millioner plader

I går løftede Copenhell sløret for de første navne til næste års festival med løftet om, at de løbende ville afsløre flere – og det er gået hurtigt, for i dag har de netop annonceret to store hovednavne – nærmere betegnet Def Leppard og Mötley Crüe.

De britiske rockveteraner Def Leppard blev dannet tilbage i 1977 og har sidenhen solgt mere end 100 millioner album globalt. Det var især albummet Hysteria fra 1987, der på mange måder skrev sig ind i rockhistorien. Gruppen er kendt for numre som ”Bringin’ on the Heartbreak”, ”Pour Some Sugar On Me, ”Let’s Get Rocked” og mange andre.

Rockgruppen består i skrivende stund af fem medlemmer, og på trods af at de efterhånden er nogle ældre herrer, har de gennem deres seneste værker bevist, at de stadig har evnen til at spille umiddelbar, hård rockmusik med masse af uimodståelige refræner. Senest fik deres album Diamond Star Halos fire stjerner af GAFFAs anmelder.

Det amerikanske heavy metal-band Mötley Crüe har siden 1981 gjort verden usikker med deres musik. Siden begyndelsen har gruppen solgt over 80 millioner plader på verdensplan og er kendt for hits som ”Kickstart My Heart”, ”Girls, Girls, Girls”, ”Home Sweet Home” og ”Dr. Feelgood”.


I alt har Mötley Crüe, som består af medlemmerne Vince Neil, Nikki Sixx, Tommy Lee og Mick Mars, udgivet 10 studiealbum, hvor det seneste Saints Of Los Angeles udkom i 2008. GAFFAs anmelder gav det fire stjerner.


Billetsalget til Copenhell 2023 starter meget snart - nemlig tirsdag den 25. oktober klokken 10.00 via Ticketmaster. For alle abonnenter af Copenhells officielle nyhedsbrev er det dog muligt at købe billetter gennem et forsalg, der starter allerede mandag den 24. oktober klokken 10.00.

Copenhell 2023 finder sted i dagene 14.-17. juni 2023.

LÆS OGSÅ: INTERVIEW: Folketingets eneste heavy metal-ordfører vil hellere på Copenhell end til Folkemødet


ANNONCE