Nyhed

HUN ER TILBAGE: Rihanna hylder skuespiller med første sang i seks år

Den nye sang indgår i ny superheltefilm

I går florerede der rygter om Rihannas bidrag til filmen Black Panther: Wakanda Forever, men nu er det officielt. Og fans behøver ikke at vente længe på at høre Riris stemme, da singlen ”Lift Me Up" allerede kommer ud i morgen.

Rihanna har skrevet sangen med Tems, instruktøren Ryan Coogler og den Oscar-vindende producer Ludwig Göransson, der spillede en stor rolle i første films soundtrack, men som også har arbejdet på musikken til Star Wars-serien The Mandalorian.

Det er ”en hyldest til det ekstraordinære liv og eftermæle af Chadwick Boseman,” står der i en pressemeddelelse. Boseman spillede Marvel-helten Black Panther i første film, men han døde desværre i 2020 efter et længere sygdomsforløb.

”Efter en snak med Ryan, hvor jeg hørte hans retning for filmen og sangen, havde jeg lyst til at skrive noget, der portrætterede en varm omfavnelse af alle de mennesker, som jeg har mistet i mit liv. Jeg prøvede at forestille mig, hvordan følelsen ville være, hvis jeg kunne synge for dem nu og udtrykke, hvor meget jeg savner dem,” fortæller sanger-sangskriver Tems i pressemeddelelsen og fortsætter:

”Rihanna har været en inspiration for mig, så det at høre hende udtrykke denne sang er en stor ære.”

Tems synger ”No Woman, No Cry” på albummet Black Panther, Wakanda Forever Prologue, der kom ud i juli måned. Det er sangen, man kunne høre i teaseren til den nye film, der kommer ud den 9. november.

Musikken spiller en stor rolle i Black Panther-filmene, blandt andet med det første album organiseret af ingen andre end Kendrick Lamar med gæster som The Weeknd, SZA, Anderson .Paak og flere.

Om det nye album lever op til forventningerne, kan man selv finde ud af, når det kommer den 4. november.

LÆS MERE: Rihanna optræder til næste års Super Bowl

ANNONCE