Nyhed

Kendt album fylder 10 år: Livestreamer seksstjernet koncert

På lørdag fejrer Kendrick Lamar, at Good Kid, M.A.A.D City fylder rundt

For ti år siden kom Compton-hymnen. En historie, hvor K.Dot bliver til Kendrick Lamar på de bandebefængte boulevarder. Hvor han skal balancere sine egne ønsker med dem fra samfundet. Og hvor han bliver nødt til at finde en udvej - for ikke at følge samme vej som vennerne.

Albummet Good Kid, M.A.A.D City hylder han på lørdag klokken 20 ved at livestreame sin koncert i Paris på Prime Video, Amazons musikkanal på Twitch og på Amazon Music-appen. Det skriver PG Lang, et kreativt selskab af blandt andet Kendrick Lamar, på Instagram.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af pgLang (@pglang)


Og hvis Lamar følger sætlisten fra Københavns optræden ugen forinden, kan man høre de nu 10-årige hits som ”M.A.A.D City,” ”Money Trees” og ”Bitch, Don’t Kill My Vibe.”

Den optræden var en fuldtræffer, da GAFFAs Cillian Murphy belønnede ”King Kendricks totalteater” med et fuldtal af stjerner.


”Særligt ”Money Trees,” som for mange i arenaen må have været det oprindelige møde med Lamar for 10 år siden, sendte salen ud i fællessang. Og det var da også en aften, som var bygget på både Halle Berry og hallelujah – teatralsk iscenesættelse og religiøs symbolik.”

Koncerten var en del af The Big Steppers-turnéen i forbindelse med det femte studiealbum, Mr. Morale & The Big Steppers, som han også optrådte med som hovednavn på dette års Glastonbury Festival. Her var han heller ikke bange for at slå politisk-kritiserende toner an, der også er at finde på det snart 10 år gamle album.


LÆS OGSÅ: Kendrick Lamar går i dybden med ikonisk album i ny sæson af podcastserie

ANNONCE