Nyhed

Kom helt tæt på Lizzo i ny dokumentar

Filmen har premiere til november

Der hersker vist ingen tvivl om, at den amerikanske popstjerne Lizzos karriere er vokset i stjernefart. For blot tre år siden fik sangeren sit gennembrud med sangen ”Juice”, og sidenhen er det gået stærkt.

Med hits som ”About Damn Time”, ”Truth Hurts” og ”Good As Hell” i bagagen har superstjernen vundet hele tre Grammy-priser, og hendes seneste plade Special strøg direkte ind på anden pladsen på Billboards 200 chart – en placering, der gav Lizzo status som den højst liggende kvindelige artist på listen i 2022.

Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at der den 24. november udkommer en dokumentar om sangeren på streamingtjenesten HBO Max.

Filmen er instrueret af Doug Pray og bærer titlen Love, Lizzo. Ifølge Billboard kommer den til at handle om rejsen om en banebrydende superstjerne, der er blevet den bevægelse, som verden har haft brug for, bare ved at være sig selv. Dokumentaren deler den inspirerende historie bag hendes ydmyge begyndelse til hendes meteoriske stigning gennem et intimt blik ind i de øjeblikke, der formede hendes hårdt optjente vej ind til berømmelse, succes, kærlighed og international stjernestatus, lyder det. 

Lizzo har også selv sat ord på sin begejstring for den kommende dokumentar:

”Da jeg voksede op, havde jeg aldrig drømt om, at jeg fik lov til at opleve alle de ting, jeg har opnået i mit liv, og jeg er først lige begyndt. Jeg er så glad for, at jeg får lov til at dele og genopleve min rejse med mine fans og HBO Max”, fortæller sangeren i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Fra Cuz I Love You til min dramatiske verdensturné, at miste og opnå kærlighed og at indspille mit nye album Special – I kommer til at se den mængde tid, tålmodighed, blod, sved og tårer, der gik ind i denne proces. Det har taget 10 år at blive til en overnight success, og jeg håber, jeg kan inspirere andre unge kreative sjæle til at fortsætte.

For nyligt blev det annonceret, at den amerikanske superstjerne i starten af næste år gæster Royal Arena i København som del af sin The Special-turné. Der er fortsat billetter, og de kan købes lige her.

LÆS OGSÅ: Det her er Lizzos verden. Vi lever bare i den.

ANNONCE