Nyhed

Little Simz vinder prestigefyldt musikpris

Albummet Sometimes I Might Be Introvert er blevet kåret som årets britiske album

Den britiske rapper Little Simz kan nu kalde sig indehaveren af året bedste album i Storbritannien. Hun løb nemlig afsted med årets trofæ fra den prestigefyldte britisk-irske musikpris Mercury Prize for sit album Sometimes I Might Be Introvert. Her vandt hun over 11 andre nominerede kunstnere, hvor blandt andet Harry Styles, Wet Leg og Sam Fender var at finde.

Vinderen af prisen blev kåret til et show, som fandt sted i Eventum Apollo i London den 18. oktober. Her optrådte en række af de nominerede – herunder Little Simz. Udover æren af at vinde den fornemme pris og den medfølgende offentlige opmærksomhed blev rapperen også indehaver af den nette sum af 25.000 pund, som følger med prisen.


Little Simz blev valgt af en jury bestående af en række musikere og personer fra den britiske musikbranche, hvor de beskrev udspillet som et ”gennemført og komplekst, men alligevel fuldstændigt tilgængeligt album”, som er udarbejdet af ”nogen, der konstant stræber efter at presse sig selv.” Det skriver NME.  

Da Simz skulle tage imod trofæet, var det med stor taknemmelighed:

”Wow, jeg er meget, meget overvældet. Jeg er meget taknemmelig, ære til Gud. Mange, mange tak, Gud”.


Rapperen hyldede også i høj grad sin producer Inflo, som spillede en stor rolle i udgivelsen af pladen:

”Jeg vidste ikke, om jeg overhovedet ville færdiggøre denne plade. Jeg følte alle følelser og gik virkelig igennem dem og han (Inflo, red.) stod ved min side og pressede mig til at udgive dette album for jer, folkens.”

GAFFAs anmelder var meget begejstret for Sometimes I Might Be Introvert. Udspillet fik fem, flotte stjerner og en masse rosende ord:


”Den hudløse ærlighed kombineret med Simz' selvsikre velvidenhed om, at hun har styr på sit shit, dertil variationen i flows og instrumentaler, fænomenale tekster og de lejlighedsvise interlude-numre, der alle taler ind i udgivelsens overordnede tematik ‒ nemlig hendes introverthed ‒ gør Sometimes I Might Be Introvert til et ganske gennemført og fremragende album.”

LÆS OGSÅ: Introvert verdensklasse fra Little Simz

ANNONCE