Nyhed

Megan Thee Stallion siger fra på grund af sit mentale helbred

Sangeren er fysisk og psykisk brugt og holder derfor en pause, fortæller hun

I weekenden var Megan Thee Stallion både vært og gæst på det amerikanske tv-program Saturday Night Live.

Men det var en følsom Stallion, der optrådte med sin sang ”Anxiety”. Her havde hun selskab af fem dansere, der inklusive Stallion selv, repræsenterede hver sin følelse, der alle refererer til den mentale sundhed. Dette skete via et "Miss World" format, hvor "World" i stedet var skiftet ud med de forskellige følelser - henholdsvis "Ms. Underpaid", "Ms. Overworked", "Ms. Overwhelmed", "Ms. Overlooked", "Ms. Insecure" og Stallions følelse "Ms. Anxiety".

Forinden sin medvirken i SNL havde sangeren fortalt sine fans, at hun efterfølgende ville holde en tiltrængt pause for at passe på sit mentale helbred, skriver TMZ:

”Elsklinger, jeg er virkelig ked af det, men efter SNL er jeg nødt til at tage en pause. Jeg er så træt, fysisk og psykisk”, fortalte Stallion – her citeret fra TMZ.

Sangeren har de seneste år oplevet en række ting, der kan være årsag til hendes valg om at trække sig for en stund. Tilbage i 2019 mistede hun sin mor til en hjernetumor, og i 2020 blev hun skudt i foden. Og senest er Stallion blevet udsat for indbrud i sit hjem, hvor hun blev berøvet for cirka tre millioner kroner i smykker, kontanter og elektronik. Dette skete, mens hun forberedte sig til SNL.

LÆS OGSÅ: Megan Thee Stallion er næsten færdig med sit næste album

ANNONCE