Nyhed

Tag den fede lyd med på eventyr

Ny transportabel højttaler fra Creative lover god lyd til hverdagseventyret

Creative har lige lanceret en ny mobilhøjttaler i deres Muvo-serie, og den har fået navnet Muvo Go. Firmaet lover, at højtaleren vil levere både fyldig lyd, robust trådløs forbindelse og lang batterilevetid, samtidig med at den er vandtæt og transportabel.

Den lille højttaler har en vægt på kun 570 gram og er udstyret med en bærestrop, så den skulle være let at tage med på farten. Creative har udstyret den med nyeste Bluetooth version, 5.3, så den både skulle være let at parre med f.eks. smartphone, og samtidig skulle den trådløse forbindelse mellem højttaler og smartphone være stærk og stabil.

For at sikre en kraftig lyd har Creative udstyret højttaleren med en dobbelt neodymhøjttaler med fuld spændvidde og passive basradiatorer. Den kan levere op til 20W med spidsbelastninger på op til 40W.

Den har også indbygget teknologien Wireless Stereo Link, så det er muligt at koble to højttalere sammen og på den måde få ægte stereo.

Højttaleren er designet til at kunne levere god lyd, både når den står op og ligger ned. Muvo Go får en pris på omkring 85 Euro, hvilket svarer til omkring 632 kroner og den er på markedet nu.

LÆS OGSÅ: Verdens første virtuelle koncert som alle kan deltage i

ANNONCE