Nyhed

Warhaus kommer til Danmark med nyt album: ”Alt, han havde brug for, var ensomheden i et hotelværelse”

Bandet kommer til København næste forår med nye sange

Den seneste koncert var på et udsolgt Hotel Cecil i København. Nu er det tid til at udvide gulvet, når Warhaus spiller i Pumpehuset i København den 28. marts. Det gør han med det nye album, som leder fra latter til sorg med titlen Ha Ha Heartbreak.

I studiet er Warhaus et enmandsband med Maarten Devoldere, der også er med i indierock-gruppen Balthazar. Men når han turnerer, er det med et band.

”Sangene på det kommende nye album, Ha Ha Heartbreak, kom fossende ud af ham i løbet af et blot tre ugers ophold i Palermo. Alt, Devoldere havde brug for, var ensomheden i et hotelværelse, en guitar, mikrofon og et hjerte, der for nyligt var blevet knust i tusind stykker,” står der i pressemeddelelsen.


I år har han allerede udgivet fire singler fra det kommende album, hvor den nyeste er "Timebomb", der kom ud i dag.

Albummet er ude den 11. november, og det er opfølgeren til det selvbetitlede album, Warhaus. Det fik fire ud af seks stjerner af GAFFA, hvor anmelderen Morten Gottschalk skrev:


"Overordnet set er albummet venligt for ørerne, især hvis man finder det flamsk-engelske charmerende. Foruden et fermt greb om poppens virkemidler er samspillet mellem Devolveres og korsanger Kreuschs vokaler noget af det smukkeste, bandet har at byde på."

Billetterne bliver sat til salg i morgen klokken 10.00 via All Things Live, og de koster 260 kroner plus et gebyr.

ANNONCE