Nyhed

LYT: Eee Gee udgiver single med nyt take på 70'er-klassiker

Bee Gees-nummer møder ny, dansk afsender

Bag aliasset Eee Gee møder man kvinden med det borgerlige navn Emma Grankvist, som laver musik i en særlig blanding af americana, indiefolk og r&b. Tidligere på året – i februar for at være præcis – udgav sangeren sit debutalbum Winning, og i dag er der igen nyt fra hende. 

Emma Grankvist har udgivet en ny single, hvor hun har skabt nyt liv i gamle klæder. Sangeren har nemlig netop delt sin version af Bee Gees’ klassiker ”More Than A Woman”.

Selvom teksten forbliver den samme som i 1978-versionen, formår Grankvist alligevel at give sangen nyt liv, og ifølge sangeren selv handler hendes version om at være en ung pige, som prøver at finde ud af, hvilken slags kvinde hun vil være:


””More Than A Woman” minder mig om min rejse som ung pige, der med tiden blev en kvinde på den forvirrende vej til voksenlivet, og hvordan man balancerer sine drømme med egne forventninger, og ikke mindst alle andres, fortæller Emma Grankvist i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Der er noget vildt befriende ved at synge teksten til Bee Gees ”More Than A Woman”, for som kvinde i 2022 føles det som en forfriskende måde at fjerne perspektivet i kvindeidealet på, og mere være sådan “Jeg er bare et menneske, jeg tænker ikke over det faktum, at jeg er kvinde hele tiden, og du behøver heller ikke konstant at minde mig om, at jeg er”.

GAFFA gav hele fem stjerner til albummet Winning:


"Men hellere prøve og så kunne sige, at man har gjort det – turdet at drømme – end at lade chancen gå forbi. Og det er undertegnede glad for, at Grankvist har gjort. For hvis jeg havde det talent, som fremvises så modent allerede på hendes "nordicana"-debutalbum om alle livets facetter, så havde jeg også følt that I was Winning."

LÆS OGSÅ: EEE GEE-INTERVIEW: Introvert Nordicana, der gav sig selv lov at flyde


ANNONCE