Nyhed

Rihanna optræder til næste års Super Bowl

Halvlegsshowet bliver sangerens første optræden i fem år

Rihanna offentliggjorde søndag (26. september, red.) et billede af sin tatoverede hånd med den amerikanske fodbold - et billede, der bekræfter rygterne om, at hun spiller til næste års traditionsrige Super Bowl-halvlegsshow.

NFL har selv ændret deres biografi på Instagram til ”National Fenty League” med henvisning til Rihannas skønhedsprodukt-brand, Fenty.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri)


Det bliver sangerens første optræden siden 2018, og i mellemtiden har Rihanna fået et barn med rapperen A$AP Rocky. 

LÆS OGSÅ: Rihanna og ASAP Rocky har fået et barn


”Vi glæder os til at byde Rihanna velkommen til dette års Apple Music Super Bowl Halvlegsshow-scene,” siger Seth Dudowsky, NFLs leder af musik, i en pressemeddelelse, her citeret fra Billboard.

”Rihanna er én ud af en generation-artist, der har været en kulturel force gennem sin karriere. Vi glæder os til at samarbejde med Rihanna, Roc Nation og Apple Music for at bringe fans endnu en historisk halvlegsoptræden,” lyder det videre fra NFL-lejren.

Den 12. februar 2023 finder årets Super Bowl sted, når de to bedste klubber i amerikansk fodbold tørner sammen. Men synonymt med kampen er det legendariske halvlegsshow, hvor navne som Michael Jackson, Prince, Janet Jackson, Madonna og Beyonce tidligere har optrådt.


Sidste år delte Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, 50 Cent, Anderson .Paak og Kendrick Lamar scenen i Los Angeles, som du kan se her:

ANNONCE