Nyhed

FIRST HATE: Den særegne popduo annoncerer deres hidtil største koncerter

First Hate er klar til at indtage et par af landets mest prominente spillesteder til februar

De er ude i god tid, men det er også deres hidtil største koncerter: Til februar optræder First Hate - alias Anton Falck og Joakim Wei Bernild - på henholdsvis Train i Aarhus og på Store Vega i København.

Koncerterne finder sted den 1. og 2. februar 2024, og billetsalget er allerede i gang lige her. First Hate har efterhånden ti år på bagen, og gjorde comeback sidste år med albummet Cotton Candy. GAFFAs anmelder kvitterede med fire stjerner og skrev blandt andet:

"First Hate ved godt, at de er for store til Danmark. Selvom de er i stand til at levere henrivende liveshows stort set kun med Anton Falcks kæmpemæssige tilstedeværelse i stemme og dans, er det sparsomt med koncerter på dansk grund. Skulle det vise sig at være spillestederne og festivalerne, der ikke ønsker at booke, skal der lyde et højlydt "shame on them".


Og dén misere bliver der altså rådet bod på til februar, når First Hate - endelig - kan opleves live i landets to største byer. Og der er grund til at glæde sig, hvis man skal dømme efter bandets veloplagte comebackkoncert på sidste års Spot Festival - deres første efter en længere (corona)pause:

"En ultra energisk frontmand, der besætter hver eneste kvadratcentimeter af scenen betyder uundgåeligt udfald i vokalkvaliteten. Kærlighedserklæringerne i hver eneste tone, hver eneste frasering og hver eneste gestik emmer dog af noget, der gør de tonale fejl undskyldte," skrev GAFFAs anmelder ved dén lejlighed og tilføjede:

"I betragtning af, at det er duoens første koncert i to år, kan de sporadiske udfald på lydfronten tilskrives corona-metaltrætheden. Denne aftens basoverdosis har dog været et ganske mindeværdigt stævnemøde, der har fået hjerter til at banke synkront." 


Store hjerter hader bedst

ANNONCE