Nyhed

Nøjagtig og rumlig lydfeltgengivelse til lydteknikere og producenter

MDR-MV1 er til lydteknikere, producenter og indholdsskabere, der vil have rumlig lyd

Det er Sony, der lige har sendt deres nye MDR-MV1 Reference Monitor-headset på gaden. Det er ikke et headset for alle; det er skabt til professionelle lydteknikere og -producenter, og Sony lover, at de kombinerer lydkvalitet med holdbarhed og pålidelighed.

Deres egen Open Back-design skulle også gøre det muligt at gengive et bredt lydfelt helt nøjagtigt. Derved skulle headsettet blive velegnet til at mixe og forbedre fordybende rumlig lyd, såsom 360 Reality Audion, men også stereolyd med høj opløsning.

Headsettet skulle have en udvidet rumlig reproduktion af lyd samt helt nøjagtig placering af lydobjekter inden for et 360 graders rum. Samtidig skulle lyden holdes både klar, nuanceret og i høj opløsning med et meget bredt frekvensområde og et helt præcist lydbillede.

Hovedtelefonerne kommer med helt nyudviklede driverenheder, der også giver en ultrabred lydafspilning (5Hz-80KHz) med naturligt høje frekvenser. Ifølge Sony skulle det gøre det nemmere for fagfolk at fange lokalisering, rumlighed og detaljerede ændringer under lydbehandlingen.


Den åbne struktur på bagsiden af headsettet bidrager samtidig til at reducere internt reflekterede lyde og fjerne akustiske resonanser, mens den samtidig gengiver naturlig, rig, rumlig information og lyd.


MDR-MV1 er kompatibelt med Sonys 360 Virtual Mixing Enviroment-tjeneste (360VME), der lige er blevet lanceret. Headsettet bliver sendt på gaden i løbet af april 2023, men prisen er endnu ikke opgivet.

LÆS OGSÅ: Nu kan du holde fest med Tidals nye funktion

ANNONCE