Nyhed

Nyt headset skal øge fokus i skolen

Et nyt headset til børn lover at hjælpe skolebørn med at koncentrere sig i skolen

Logitech står bag det nye headset, Zone Learn, et kablet headset rettet mod elever i grundskolen. Zone Learn skulle være designet til at sidde behageligt på børnenes hoveder, og samtidig skulle det være solidt og have udskiftelige ørepuder og kabler. Ifølge Logitech skulle headsettet hjælpe skolebørn til at koncentrere sig og holde fokus over længere tid i skolen.

Det er ikke, fordi Logitech bare har kastet et nyt headset sammen og sagt, at det er til skolebørn. De har arbejdet sammen med undervisere og elever, lige fra koncept til den endelige prototype, for at bygge et headset, der er målrettet undervisningsbrug.

Zone Learn er blevet certificeret Works With Chromebook og skulle ifølge Logitech tilpasse sig undervisningssituationen og gøre denne mere tilgængelig, effektiv og meningsfuld. Headsettet er udstyret med en let hovedbøjle, der med et blødt skumlag fordeler vægten og tilpasser sig små hoveder. Eleverne kan selv efterjustere for en optimeret pasform og sikre, at headsettet bliver, hvor det skal.


Samtidig er lyddriverne indstillet til stemmeklarhed og optimeret til digitale læringssecnarier, så som lektioner, der involverer tale. Der er to lyttetilstande, over-ear for mere støjisolering og on-ear for afbalanceret isolation og ekstern bevidsthed.

Fordi headsettet er rettet mod børn, er det fremstillet, så det er let at reparere med valgfrie, udskiftelige ørepuder og kabler. Headsettet får en pris på omkring 430 kroner.

LÆS OGSÅ: Nu er Sonos klar med pro-lyd


ANNONCE