Nyhed

BIDT AF CIRKUS: Dracula er mindre værd i nyt cirkusshow af Clemens og Arena

Det er ikke nemt at være vampyr i 2023 i Clemens og Arenas nye cirkusshow

Rapper og producer Clemens Telling – kendt under navnet MC Clemens – har vist sig som en god manuskriptforfatter. Han stod bag manuskriptet til den for nyligt afsluttede og meget vellykkede musikforestilling, Natasja, om hele Danmarks dancehall-dronning, som desværre døde alt for tidligt.

GAFFAs anmelder Peter T. Aagaard var inde for at opleve forestillingen, mens den spillede på Operaen. Han kvitterede med fem stjerner og ordene:

”Natasjas klassiske numre dryppes ind i energiske versioner, men der er også skrevet nye sange til forestillingen. Desuden foregår al tale på rim. Det er Clemens, er har stået for ordene, og det høres tydeligt, at han har styr på håndværket, for der tales oftest i flerstavelsesrim, som man kender det fra for eksempel Hamilton-musicalen”.


Sidste år lavede Clemens i samarbejde med Cirkus Arena også et cirkusshow med halloweentema. Nu annoncerer de endnu et halloweenshow, der har fået titlen Dracula – Verdens største vampyr (med mindreværd)!

I en pressemeddelelse lyder beskrivelsen af det nye show, som er for hele familien:

”Dracula, en berømte vampyr fra Bram Stokers roman, er træt af at bide i de åndeligt og fysisk udmagrede bondeknolde i sit hjemland. Han savner fordums storhed, hvor han flanerede blandt de fine i imperiets hovedsæde, London i 1893.”


Den udødelige vampyr tager derfor tilbage til London for at få den anerkendelse, han fortjener. London anno 1893 og 2023 har til gengæld to meget forskellige opfattelser af verdens største vampyr.

”Ingen har længere respekt for én af gammel, adelig slægt. Og hvem i alverden skal dog tro på, at man er verdens største vampyr, hvis man ikke har én eneste, følger på SoMe? Og hvordan skal man oprette en profil, hvis man er usynlig på fotografier?” lyder det videre i pressemeddelelsen.

Ifølge Clemens og Arena er Dracula – Verdens største vampyr en fortælling om, at ingen er for stor til fællesskabet. Den særprægede Dracula har brug for fællesskabet, men fællesskabet har også brug for Dracula – og det budskab håber de at kunne give videre til publikum.


Medvirkende i cirkusshowet er Mattias Hundebøll (musiker, tv-vært og forfatter), Camilla Frederikke (influencer og modeblogger), Patrick Berdino (dansk cirkusartist og barnebarn af Arena-direktør Benny Berdino) samt Ataf Khawaja(dansk rapper kendt under navnet Sort Slyngel).

Desuden optræder også en række af artister fra cirkusverdenen og fra hiphopkulturen.

Forestillingen spiller på Cirkuspladsen ved Bellahøj i København i efterårsferien fra den 13.-22. oktober.


Billetter til forestillingen kan findes her.

Koncertaktuelle Clemens svarer på læsernes spørgsmål: Derfor skiftede jeg markant stil

ANNONCE