Nyhed

Ny mobil Sonos-stereohøjttaler på vej

Den kommende mobile højttaler får både usb-c-port og understøttelse af line-in, og så kan den oplade din smartphone

Sommeren er næsten overstået og efteråret banker på døren. Men ikke desto mindre er Sonos på vej med en højttaler, der er oplagt til at tage med udendørs og på turen. Højttaleren får navnet Move 2, og ifølge The Verge skulle den ramme markedet til september.

Move 2 skulle minde om den første Move-model, men den er dog større og vejer en del mere – The Verge fortæller at den får en vægt på over 2,5kg, så det bliver ikke en højttaler du lige hiver med rundt.

Sonos skulle have lavet en del forbedringer til lyd, batterilevetid, forbindelser, måden den oplades på og mere. Den største forbedring skulle være at Move 2 nu skifter fra monolyd til stereolyd, hvilket opnås via dobbelte vinklede tweeters, hvor den oprindelige Move kun havde en.


Rygterne siger også, at Move 2 får en batterilevetid på op til 24 timer, hvilket er markant mere end de 10 timers vi så i den gamle Move, og samtidig bliver batteriet udskifteligt.

Move 2 kommer til både at fungere med Bluetooth, udover at den kan koble sig til dit Sonos-setup via WiFi, og så kan den afspille lyd via traditionel line-in (hvis du bruger en adapter til den indbyggede usb-c-port).

Hvad prisen bliver i Danmark vides endnu ikke, men ifølge The Verge kommer den til at koste omkring 450 dollars i USA.


LÆS OGSÅ: Nye foldbare mobiler skal øge kreativiteten

ANNONCE