Nyhed

SJÆLDENT BESØG: Iris DeMent kommer til Danmark

Den respekterede amerikanske sangskriver giver koncert i København til oktober

Det er efterhånden 31 år siden, den i dag 62-årige Arkansas-sangskriver Iris DeMent udgav det eminente debutalbum Infamous Angel - efterfulgt i '94 af My Life, med stærke sange som "No Time to Cry" og "Easy's Getting Harder Every Day."

Tidligere på året udgav DeMent sit første nye album i en årrække i form af Workin' on a World - og nu forlyder det så, at DeMent lægger vejen forbi Danmark som led i en sjælden, europæisk turné til oktober.

Den danske koncert finder sted den 26. oktober under intime forhold i DR Koncerthusets Studie 2, som tidligere har dannet ramme om koncerter med blandt andre Cat Power, Sharon Van Etten og Heather Nova.


Billetter koster 355 kroner, og er i salg nu via Luger.dk og DR Koncerthusets hjemmeside. På det seneste album møder vi en sangskriver, som i høj grad forholder sig til sin samtid - ikke mindst på singleforløberen, som udkom tilbage i 2020 og kan høres herunder. 

"På hendes transcendente nye album Workin' On A World møder Iris DeMent den moderne verden, som den er lige nu, med klimakatastrofer, pandemiske sygdomme, vold og social uretfærdighed. Hun spørger os ikke kun, hvordan vi kan fortsætte med at arbejde hen imod en bedre verden, men bønfalder os om at elske hinanden på trods af vores meget forskellige synspunkter," hedder der i pressematerialet i forbindelse med annonceringen af koncerten i København.


Fire af de store til et kornfedt comebackalbum

ANNONCE