Nyhed

ET INDBLIK I EN MUSIKALSK REJSE: Dopha annoncerer særlige koncerter i forbindelse med Toppen af Poppen

Koncerterne byder både på sange fra Dophas debutalbum og ep samt hendes favoritfortolkninger fra det populære TV2-program

I sommer offentliggjorde TV2, at sanger og sangskriver Dopha medvirker i den 13. sæson af musikprogrammet Toppen af Poppen. Her skal kun fortolke sange fra og i selskab med Peter Sommer, Mekdes, Jonah Blacksmith samt Medina og Anne Linnet, som begge tidligere har medvirket i programmet.

Nu annoncerer Dopha, at hun til foråret spiller tre særlige headliner-koncerter i forlængelse af Toppen af Poppen, hvor publikum kan se frem til at opleve hende spille sin egen musik og samtidig præsentere nogle af sine favoritfortolkninger fra programmet. I en pressemeddelelse fortæller Dopha:

”Jeg glæder mig til at spille tre eksklusive koncerter til april næste år. Koncerterne byder på sange fra mit debutalbum og min ep – nogle i velkendte versioner og nogle spillet, som de aldrig er blevet spillet før! Og så kommer jeg selvfølgelig også til at tage et par hemmeligheder med fra Toppen af Poppen,” fortæller hun og fortsætter:


”De tre koncerter bliver et indblik i min musikalske rejse, fra dengang børneværelset var den største scene, jeg nogensinde have spillet på – til nu hvor jeg tager ud og spiller mine egne headlinerkoncerter på tre af mine yndlingsspillesteder i Danmark.”

Dopha debuterede i 2021 med sit anmelderroste album The Game, som blandt andet modtog fem stjerner fra GAFFFA med ordene: ”Her er præcis det album, den danske musikscene har brug for lige nu.” I juli 2023 fulgte hun op med ep’en Whatever som en fem sange lang pop-rock-hyldest til at være lige præcis dén, man er.

GAFFFAs Amalie Rohde Löwén var generelt positiv over for ep’en med det lille aber dabei, at hun gerne ville have haft endnu mere fra sangeren:


Whatever er en samling af fem sange, der på mange måder er gode numre, og alle veludførte og godt producerede. Jeg kan bare ikke lade være med at blive ærgerlig over, at der ikke er lavet det dobbelte antal sange (mindst), og de så er udgivet som album. Hele tematikken om at sige whatever lidt mere er supergod og super-relevant. Den fortælling kunne Dopha sagtens få meget mere ud af, end hun gør, på denne ep med fem (lidt for) alsidige sange,” hed konklusionen om albummet, som modtog fire stjerner

Billetter til koncerterne kan findes her.

Se koncertoversigten nedenfor


  • Lørdag den 20. april 2024 – Randers, Værket, Turbinen
  • Torsdag den 25. april 2024 – Aarhus, Musikhuset Aarhus, Lille Sal
  • Fredag den 26. april 2024 – København, Bremen Teater

STORT DOPHA-INTERVIEW: At kaste sig ud i drømmen

ANNONCE