Nyhed

AIASOUND 2023: Amerikansk r&b-stjerne øverst på plakaten

Den københavnske festival er klar med programmet

Sidste år kunne man opleve navne som Faustix, Chance the Rapper og Tyga på den københavnske festival AiaSound. Nu ligger programmet så klar for sommerens udgave af festivalen, som finder sted den 10.-12. august på Amager.

Billetterne sættes til salg i dag og koster 1495 kroner for alle tre dage. For de penge får man blandt andet mulighed for at opleve den amerikanske R'n'B-stjerne Ne-Yo - alias Shaffer Chimere Smith - og producer-fænomenet Metro Boomin. Hertil kommer en række danske navne - fra Tessa og Rasmus Seebach til Gilli, Mads Langer, Icekiid, Blæst, Lamin, D1MA og Danser med piger.

”Med AiaSound vil vi gerne skabe en unik mainstream festival, hvor publikum på tværs af smag og forskelligheder kan mødes og få en fantastisk fællesskabsfølelse," lyder det i en pressemeddelelse fra Frederik Kjærgaard - partnerskabsansvarlig og medstifter af AiaSound - som uddyber:


"Det synes vi i den grad, at dette års musikprogram er med til at underbygge, og vi har kigget mod kunstnere, der appellerer til nærmest enhver smag. Med bookingerne af Ne-Yo og Morten forventer vi en fest ud over alle grænser, og vi er sikre på, at der på dette års festival vil blive skabt magiske øjeblikke for publikum. Vi glæder os enormt meget til august,” udtaler Kjærgaard i forbindelse med dagens annonceringer.

AiaSound 2023 program (i alfabetisk rækkefølge)

Alsace
Baltzer
Blæst
Bree Carter


D1MA
Danser med Piger
Dominique Jardin (AT)
Emil AT
Gilli
Icekiid
James Hype (UK)
Josie Amadonna
Jubël (SE)
Kundo
Lady Shaka (NZ)
Lamin
Mads Langer
Metro Boomin (US)
Morten
Ne-Yo (US)
Rasmus Seebach
Ravens (FR)
Savannah
Svea (SE)
Tessa

 

ANNONCE