Nyhed

DANMARKSTURNÉ: Fribytterdrømme annoncerer Mennesketour 2023

Fribytterdrømme inviterer til stor fest i syv danske byer

I 2021 kunne Fribytterdrømme fejre 10-års jubilæum. I 2022 udgav de ep’en Menneskejagten. Og i 2023 drager de på Mennesketour. Her skal de fejre den anmelderroste ep og ud at mærke det fuldstændig magiske i at ”svede og leve på scenen med publikum,” udtaler forsangeren Lau Ingemann Vinther Pedersen i en pressemeddelelse.

Fribytterdrømme er på ingen måde et nyt livenavn på de danske scener. Rockbandet har over de seneste år spillet intet mindre end 175 koncerter på tværs af landet – herunder på Roskilde Festival, Smukfest, Heartland Festival, Spot Festival og til P6 Beat Rocker Koncerthuset.

Deres kærlighed til liveformatet blev også markeret i forbindelse med deres 10-års jubilæum, som de fejrede med en endagsfestival ved navn Fribytterfestival – 10 år med drømme. Nu drager Fribytterdrømme på en rejse rundt i det danske land, hvor de lægger vejen forbi Odense, Roskilde, Vejle, Esbjerg, Thisted, Aarhus og København.


Når Fribytterdrømme starter Mennesketour 2023 i Odense den 9. november, er det med samme koncertmentalitet som altid: "Det er vores koncerter - men det er deres fest, og vi kommer for at levere," lyder det fra forsangeren.

Biletterne er til salg nu via allthingslive.dk.

Mennesketouren 2023


09.11 Posten, Odense

10.11 Gimle, Roskilde

11.11 Bygningen, Vejle


16.11 Tobakken, Esbjerg

17.11 Spillestedet Thy, Thisted

18.11 Radar, Aarhus


24.11 Hotel Cecil, København

 

LÆS OGSÅ VORES 6-STJERNEDE KONCERTANMELDELSE: Inciterende bolchemasse over Odense


 

ANNONCE