Nyhed

Ghost samarbejder med Def Leppard

”Da jeg påbegyndte arbejdet med pladen, tænkte jeg at numrene skulle være lidt mere ligesom Def Leppards”

I marts sidste år udgav det Grammyvindende band, Ghost, sit femte album Impera. På albummet findes hittet ”Spillways,” som i dag har over 50 millioner globale streams. Den gengældte beundring mellem Ghost Def Leppard er blevet dokumenteret i interviews, og i dag udgiver de sammen en ny udgave af ”Spillways” med Joe Elliott som gæst.

Impera var mit yndlingsrockalbum fra 2002, jeg fandt ud af, at Tobias er lidt af en fan af Def Leppard; jeg antager, at det var uundgåeligt, at vi to skulle få kontakt til hinanden. Da vi siden var blevet introduceret for ideen om at samarbejde, blev det helt naturligt til en sneboldeffekt, og jeg var så glad for, at jeg fik lov til at synge min yndlingssang fra albummet,” fortæller Joe Elliott i et nyt interview med Metal Hammer.

Tobias Forge har tidligere fortalt i interviews om, hvad der havde indflydelse fra Dep Leppard til Impera. ”Da jeg påbegyndte arbejdet med pladen, tænkte jeg at numrenes rækkefølge skulle være lidt mere som Def Leppards,” sagde Tobias i et interview med Metal Hammer i 2022.


Efter at Joe også havde hyldet Tobias og Ghost i løbet af det forgangne år, begyndte der i metal- og hårdrockverdenen at gå rygter om, at et eventuelt samarbejde var ved at blive en realitet, og hvilken form for samarbejde, det skulle blive til.  

Tidligere i år vandt Ghost ’Årets Rockalbum’-pris til American Music Awards. Det er ikke den eneste pris, de kan tage med sig hjem i år. De er desuden nomineret til ’Best Metal Performance’ til det amerikanske Grammy Awards med nummeret ”Call Me Little Sunshine” samt ’Årets Gruppe’ på P3 Guld.

Ghost har udgivet fem studiealbums og er lige nu et af verdens største rockbands. Deres tre seneste albums har alle ligget på Top-10 på Billboards 200-Albumliste.


Ghost samarbejder med Kent-forsanger

 


ANNONCE