Nyhed

HEARTLAND 2023: De spiller på Diorama-scenen

Heartland løfter sløret for årets musikprogram på Diorama

Naturskønne Heartland Festival har nu offentliggjort årets musikprogram til Diorama-scenen. Musikprogrammet byder i år på 10 nordiske musiknavne – herunder også GAFFA-prisen-aktuelle Afskum og JJ Paulo. Derudover løfter Heartland også sløret for de dj's, der skal spille til festivalens nattefester.

I 2022 relancerede Heartland deres intime og stemningsfulde skovscene under navnet Diorama. Her får man mulighed for at høre både nye og mere etablerede artister i de unikke omgivelser omkring skovsøen, hvor atmosfæren og lyssætning er sat til at ændre karakter i takt med musikprogrammet.

Diorama-området ligeledes blevet et bæredygtighedsprojekt, hvor størstedelen af er lavet af genbrugsmaterialer. Man kan blandt andet opleve en specialdesignet lysekrone lavet af gamle skillevægge fra corona-testcentre.


Musikbooker på Diorama, Josefine Winding, udtaler følgende om musikprogrammet i en pressemeddelelse:

- Vi ved, at Heartlands gæster er nysgerrige på fremtidens musik, og vi glæder os til at vise dem det, som vi betragter som landets mest interessante nye navne.

Udover året musiknavne på Diorama, som du kan finde nedenfor, løfter Heartland også sløret for de seks dj's, der skal gæste nattefesten torsdag, fredag og lørdag. Det bliver Boogie Rookie, Wille, Amanda Baun, Jonas Visti samt Enterthevoigt og Abeba.


Året musiknavne på Diorama

Afskum

AySay


Dame Dearest x Emma Sehested Høeg

Hvalfugl

JJ Paulo


Kind mod Kind

Lucky Lo

Melodi Ghazal


Selina Gin

Tex

Vanessa Amara


 

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se de flotteste stemningsfotos fra Heartland Festival

 


ANNONCE