Nyhed

SPOT FESTIVAL 2023: Svensk indiedisco og GAFFA-favorit blandt nye tilføjelser til programmet

Ti nye navne fra det nordiske vækstlag er føjet til branchefestivalens program

Foråret nærmer sig, og den 5.-6. maj løber den aarhusianske branchefestival Spot Festival traditionen tro af stablen i den jyske hovedstad. De første navne er allerede offentliggjort, og i dag annonceres så yderligere ti nye navne fra de nordiske lande – herunder GAFFA-prisen-aktuelle Afskum. Hertil kommer blandt andre norske Sei Selina og Darkowa samt den prisvindende islandske sangerinde, Bríet.

I år har festivalen modtaget mere end 1100 ansøgninger til at spille på festivalen, og selvom kun en mindre procentdel af disse ansøgere ender med at få en plads på programmet, sigter arrangørerne igen i år mod at præsentere artister, ”der på hver deres måde repræsenterer det bedste fra den nordiske talentmasse”, udtaler pr- og kommunikationsansvarlig, Mille Raaby Jensen, i en pressemeddelelse.

I år er der sat flere billetter til salg, end der normalt er til Spot, og flere får derfor mulighed for at opleve blandt andet det dansk-færøske stjerneskud Tamara, såvel som Afskum, der også spiller til GAFFA-Prisen i Aarhus den 2. marts.


Man kan også se frem til at opleve Terese, som også er at finde på GAFFAs liste over kunstnere, man skal holde øje med i 2023, på årets Spot Festival. Derudover tæller de nye navne til listen den svenske indiedisco-duo Tomode, APHACA, IVA queendom og tidligere Fool-forsanger Flavio.

SPOT FESTIVAL 2023: Første fem navne annonceret
ANNONCE