Nyhed

Stem til GAFFA-Prisen – nu er det sidste chance!

Afstemningen slutter den 5. februar

Afstemningen til GAFFA-Prisen 2023 nærmer sig sin afslutning, og hvis du ikke allerede har stemt, er det ved at være sidste chance for at gøre din indflydelse gældende. Afstemningen slutter søndag den 5. februar klokken 23.59. GAFFA-Prisen er den eneste musikpris i Danmark, der udelukkende afgøres af dig, der streamer, køber, lytter, griner, græder og forbruger musikken på daglig basis. Du har magten, så gør din indflydelse gældende, når vi på GAFFA mobiliserer Danmarks største musikjury.

GAFFA-Prisens gyldne G'er bringer ofte særligt store smil med sig hos modtagerne, fordi det netop er deres fans og de musikalske storforbrugere, der er med til at give dem denne hæder.

LOG IND OG STEMFRA INDSTILLET TIL NOMINERET TIL VINDER

For at du kan være med til at afgøre, hvem der skal vinde priserne, har vi fra GAFFAs side valgt at indstille en stor, alsidig bruttogruppe, hvorfra du kan vælge dine favoritkandidater.

GAFFAs redaktion skaber denne bruttogruppe ved at gennemgå musikåret og indstille en lang række artister efter en vurdering af deres præstationer i perioden januar 2022 til og med december 2022. Der indstilles i år til brugerafstemning i 17 kategorier.

Processen er således, at de fem indstillede artister, der i hver kategori har modtaget flest publikumsstemmer, bliver nomineret til en GAFFA-pris. Den artist, der har modtaget flest publikumsstemmer, vinder. 

LOG IND OG STEM 

AFGIV DINE STEMMER – OG HJÆLP OS MED AT HYLDE MUSIKKEN

Brugerafstemningen finder sted på GAFFA.dk/prisen. Du kan stemme op til tre gange i hver kategori. Du behøver ikke bruge alle dine stemmer, men vi håber meget, at du vil. Dine stemmer bliver først gemt, når du trykker på “STEM” i bunden af afstemningssiden.


Du kan sagtens stemme i nogle kategorier og vende tilbage og stemme i andre kategorier senere, og du kan ændre i dine stemmer, helt frem til at afstemningen slutter den 5. februar klokken 23.59. Du skal blot trykke på "STEM” igen, når du har foretaget ændringer.

For at stemme skal du være logget ind som GAFFA+ Free, GAFFA+ Digital eller GAFFA+ Premium.

Er du ikke medlem i dag, tager det kort tid at oprette dig, og vælger du GAFFA+ Free, er det gratis. Som GAFFA+ Digital kan du for blot 29 kr. om måneden læse ALT på gaffa.dk. Og betaler du 10 kr. mere, får du også Danmarks bedste musikmagasin sendt hjem til dig.


Har du GAFFA+ profil, men har glemt din adgangskode, kan du nulstille koden. Vær OBS på, at systemmail fra GAFFA kan ende i din mailboks’ spam-filter.

Årets kategorier er følgende:

Årets Danske Udgivelse
Årets Danske Band
Årets Danske Solist
Årets Nye Danske Navn
Årets Danske Hit
Årets Danske Rock-Udgivelse
Årets Danske Pop-Udgivelse
Årets Danske Hiphop-Udgivelse
Årets Danske Hard Rock/Metal-Udgivelse
Årets Danske Elektroniske Udgivelse
Årets Danske Livenavn
Årets Danske Sangskriver
Årets Internationale Udgivelse
Årets Internationale Band
Årets Internationale Solist
Årets Nye Internationale Navn
Årets Internationale Hit

Vinderne af GAFFA-Prisen 2023 afsløres ved et stort gallashow i Musikshuset Aarhus torsdag den 2. marts. Thomas Skov er vært og flankeres af GAFFA-Prisens tro væbner Carsten Holm, der står klar i kulissen og taler med vinderne og de optrædende. Livemusikken leveres af Zar Paulo, Swan Lee, JJ Paulo, eee gee, Afskum og Eyes. Du kan købe dine billetter til showet her.

GAFFA-Prisen 2023 afholdes i samarbejde med Musikhuset Aarhus, Philips Hue, Jysk Fynske Medier og vores broadcasting-partner C More


ANNONCE