Nyhed

Trådløst in-ear-headset får lyd i gamerkvalitet

Logitech G har lige lanceret et trådløst in-ear-headse,t der lover lyd, som gameren gerne vil have det

Det nye headset har fået navnet Logitech G Fits, og i en pressemeddelelse fortæller Logitech, at headsettet kombinerer deres Lightform-støbeteknologi med deres trådløse Lightspeed-teknologi. Derved skulle Logitech G Fits blive det første trådløse headset i spilkvalitet, oplyser Logitech

Logitech G Fits adskiller sig markant fra andre in-ear-headsets, netop på grund af Lightform-teknologien. Den sikrer nemlig, at ørepropperne individuelt kan formes til ethvert øre. Derudover lover Logitech at Lightspeed-teknologien sammen med Bluetooth giver et lydbillede i spilkvalitet, uanset om du gamer på pc, Mac, Playstastion, Nintendo Switch eller mobile enheder.

Headsettet er det første fra producenten med trådløst Lightspeed-teknologi, og det er udstyret med en batterilevetid på op til syv timer, med yderligere otte timer i opladeretuiet. Hvis der udelukkende benyttes Bluetooth, er der 10 henholdsvis 12 timers strøm i headsettet.


Logitech fortæller, at med Lightform-teknologien kan headsettet tilpasses på blot 60 sekunder. Når funktionen benyttes via app’en, aktiveres et antal indlejrede lysdioder, der hærder de gelfyldte dele af øreproppen, så den passer præcis til brugerens øreform.

Den personlige tilpasning af ørepropperne skulle sikre, at de ikke falder ud, og at de skaber en tætning, der blokerer støj og ydermere fungerer som lydisolering. Headsettet skulle komme på markedet i februar og får en pris på omkring 1.800 kroner.


LÆS OGSÅ: Nyt headset til de audiofile lover bas med følelse

ANNONCE