Nyhed

Bowers & Wilkins lover bedre forbindelser i nyt in-ear-headset

Bedre trådløse forbindelse skulle sikre en bedre musikoplevelse i det nye Pi7 S2

Det oprindelige Pi7 trådløse headset fra Bowers & Wilkins var et meget populært headset, og her på redaktionen fik det da også en bedømmelse på 5 stjerner.

Nu har lydspecialsiten så opgraderet headsettet, hvor de specielt har fokuseret på nye tilslutningsmuligheder, længere batterilevetid og mere stabile forbindelser. Det er blandt andet gjort med et nyt antennedesign og øget Bluetooth-rækkevidde der skulle sikre krystalklarlyd op til 25 meter væk.

Batterilevetiden skulle være kommet op på 5 timers lyttetid ved en fuld opladning, og det understøtter stadig hurtigopladning, så der kan opnås 2 timers lyttetid ved 15 minutters opladning.

Det nye headset understøtter stadig Bowers & Wilkins Wireless Audio Retransmission-teknologi, der gør det muligt at oprette forbindelse til eksterne lydkilder, for eksempel  underholdningssystemet på et fly, og så gentransmittere lyden fra kilde til øretelefonerne via det smarte opladningsetui, uden at det går ud over lydkvaliteten.


Pi7 S2 bruger fire 9,2mm skræddersyede Bowers & Wilkins-driverenehder, der aktivt drives af deres egen forstærker. Headsettet har også Adaptive Noise Cancellation, der automatisk overvåger, analyserer og tilpasser sig omgivelserne for at give den bedste jlydoplevelse.

Støjreduktionssystemet bruger seks mikrofoner for at sikre god lyd under telefonsamtaler. Prisen på det nye high-end-headset bliver på omkring 3.000 kroner, så du skal finde den store pengepung frem.


LÆS OGSÅ: Lyden opgraderes i næste version af smarte hjemmehøjttaler

ANNONCE