Nyhed

EFTER TOUR MED MAGTENS KORRIDORER: Falderebet drager på stor forårsturné

Rockbandet er samtidig aktuelle med singlen "Vi sidder fast"

Det danske rockband Falderebet annoncerer en stor forårsturné oven på udgivelsen af deres andet album En dans på roser og deres decemberturné, hvor de varmede op for Magtens Korridorer. Samtidig er de aktuelle med en ny single, "Vi sidder fast" og en tilhørende video, som du kan se nedenfor.

Om den nye sang fortæller sanger og tekstforfatter Bo Bech Arvin, at den handler om et forhold, der er gået i stå, men hvor begge parter ikke er i stand til hverken at løsrive sig fra det eller ændre på tingenes tilstand. 

Falderebet debuterede i 2020 med et selvbetitlet album, der var inspireret af især tysk post-punk. Medlemmerne har været aktive på musikscenen i flere årtier og har blandt andet spillet med Mike Tramp og Shotgun Revolution, ligesom Magtens Korridorer-trommeslager Anders Ramhede også er blevet en del af gruppen.

Den lidt mere melodiske toer, En dans på roser, er i øvrigt indstillet en GAFFA-Pris i kategorien Årets Danske Rockudgivelse. Læs mere her.

GAFFAs anmelder skrev blandt andet: ”Falderebets styrke er, at de lyder som et band på sammenbruddets rand eller orkestret på Titanic. (...) det klæder dem med den nytilkomne melodiøsitet, der er fuld af savn og melankoli.”

LÆS OGSÅ: FALDEREBET-ANMELDELSE: Alt er tabt. En solid omgang velvoksen weltschmerz

Falderebet kan opleves følgende steder:

27.01 Bygningen, Vejle 

28.01 Absalons Have, Roskilde  

03.02 Richter, Søborg 

25.03 B&W Live, Haslev 

31.03 Skraaen, Aalborg 

01.04 Tobaksgården, Assens 

15.04 Mad Molly, Køge 

28.04 Karroserifabrikken, Helsingør 

06.05 Freddys Bar, Frederikshavn  

11.05 Container Barber, Odense 

12.05 Kongebryg, Næstved 

08.06 RUST, København 

24.06 Thy Rocker, Thisted 

Find billetter her

Se musikvideoen til Falderebets nye single, "Vi sidder fast":

rame width="100%" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/-s0xhPIvHvw" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>
ANNONCE